Praktisch

Keizer Kat is een huiselijk kattenpension met groepsopvang. Dit wil zeggen dat alle katten in contact komen met elkaar en alle ruimtes met elkaar delen. Gedraagt jouw kat zich sociaal naar andere katten? Dan gaat ze dit fantastisch vinden.
Keizer Kat biedt plaats voor max 6 katten. Wil je zeker zijn van een plaatsje? Reserveer tijdig aub. 

Reserveren kan enkel via het contactformulier

Kies een datum voor het brengen en ophalen. Gelieve rekening te houden met de openingsuren tussen 18.30u en 20.00u. Het kattenhotel is gesloten op zon- en feestdagen, dan kunnen er geen katten gebracht of opgehaald worden.

Lees de voorwaarden even door en upload een foto van de vaccinaties. Aanvragen zonder foto zullen niet behandeld worden. Begrijp dat ik katten die onvoldoende gevaccineerd zijn, ongecastreerd/ongesteriliseerd of ziek zijn, helaas niet kan aannemen. Ook zonder een vaccinatieboekje of zonder geldig vaccinatiebewijs zal de kat geweigerd worden. Dit is in het belang van jouw eigen kat en de andere hotelgasten. 

Je kan zelf nakijken of jouw kat voldoende gevaccineerd is. Op de stickers staan afkortingen. Deze staan voor:

R: rhinotracheïtis (verplicht)

P: panleucopenie (verplicht)

FeLV: leucose (verplicht)

Leucose wordt niet standaard gegeven maar is nodig als ze in contact komen met andere katten, wat in het hotel het geval is. Hou er rekening mee dat als ze het leucosevaccin voor de allereerste keer krijgen, het na 3 weken herhaald moet worden om volledig beschermd te zijn. 

Na een bevestigingsmail is de reservatie pas definitief. Er wordt geen voorschot gevraagd.

Eigen voeding wordt meegebracht door de eigenaar.  Dit om geen bruuske overschakelingen te maken.

Bij het incheken worden alle gezondheidsvereisten en het contract nagekeken. Het betalen van de volledige som voor het verblijf gebeurt ook op de dag van de opname. Dit kan via Payconiq of cash.

De kat krijgt eerst een eigen hotelkamertje om even tot rust te komen. Als jouw lieverd eraan toe is, mag ze op verkenning gaan en kennismaken met de andere logés. 

Via instagram kan je de foto's van onze hotelgasten bekijken. Indien gewenst, ontvang je regelmatig een persoonlijk berichtje.

Mocht blijken dat jouw kat helemaal stopt met eten of zich tijdens het verblijf agressief gedraagt naar de andere katten of naar mij toe, word je hiervan op de hoogte gebracht. Indien dit voor een onhoudbare situatie in het hotel zorgt of de gezondheid van de dieren in gevaar brengt, dient jouw kat binnen de 12uur na het verzoek te worden opgehaald. Zorg daarom altijd dat je iemand achter de hand hebt die tijdens uw afwezigheid alsnog uw kat kan ophalen en verzorgen. In dit scenario, waarbij op verzoek de kat wordt opgehaald, zullen de overige dagen voor de helft vergoed worden met een cadeaubon.

-


Kattenhotel Keizer Kat
Kattenhotel Keizer Kat